Britain's Prime Minister Boris Johnson (R) meets Omar Salem (L), the father of a young girl who is being treated in the Acorn Children's Ward, during a visit Whipps Cross University Hospital in Leytonstone, London, Britain September 18, 2019. Yui Mok/PA Wire/Pool via REUTERS

Premierul britanic Boris Johnson a fost certat, într-un spital din Londra, de tatăl unui copil bolnav

Premierul britanic Boris Johnson a fost abordat miercuri, într-un spital din Londra, de tatăl unui copil bolnav, care i-a reproşat că îngrijirea de care a avut parte copilul său este inacceptabilă şi că serviciul naţional de sănătate a fost distrus, relatează Reuters.

Johnson se afla într-o vizită la Whipps Cross University Hospital din estul Londrei, când Omar Salem i s-a plâns lui Johnson de îngrijirea de care a avut parte fiica sa de 7 ani în secţia de pediatrie după ce a fost tratată de departamentul de urgenţă.

Salem, care s-a descris pe Twitter drept un activist pentru Partidul Laburist de opoziţie, i s-a plâns lui Johnson de întârzierile repetate în secţia în care era internat copilul lui.

“Pur şi simplu este inacceptabil”, i-a spus Salem lui Johnson, care asculta impasibil. “Nu există suficient personal în această secţie”, a adăugat el.

“Serviciul naţional de sănătate a fost distrus şi acum veniţi aici pentru o oportunitate de presă”, a mai spus Salem.

Într-o postare pe Twitter, Salem a elogiat îngrijirea de urgenţă de care a beneficiat fiica sa, dar a spus că fetiţa a aşteptat să vadă un medic timp de mai multe ore când a fost transferată în secţie.AGERPRES