LA IULIUS MALL IAȘI SE EXPLOREAZĂ PLANETA MARTE! VINO SĂ VIZITEZI EXPOZIȚIA INTERACTIVĂ „FIRST KIDS ON MARS”!



Până pe 30 septembrie 2019, copiii au ocazia, la Iulius Mall Iași, să se distreze și să învețe despre Univers și planeta Marte, în cadrul expoziției „First Kids on Mars”. Micilor curioși li s-a pregătit un circuit cu „misiuni” spațiale, pe care îl realizează cu ajutorul animatorilor. Întreaga expoziție este alcătuită din elemente de butaforie de cea mai înaltă calitate, iar tehnologiile moderne facilitează descoperirea lumii astronauților de către cei mici.

În premieră la Iulius Mall Iași, expoziția „First Kids on Mars” le oferă prichindeiloro oportunitate inedită de a-și petrece timpul liber și, în același timp, de a descoperi lucruri noi. Organizatorii au pregătit o „călătorie” pe planeta Marte, iar punctul de plecare este la etajul 1 al Iulius Mall, în zona magazinului Koton. Aventura începe cu alegerea echipamentului potrivit, pentru ca mai apoi să învețe despre gravitație în sistemul solar. Următoarea misiune este pregătirea lansării unei rachete de la un panou de comandă, apăsând pe butoanele corecte.

Într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială, micuții află cum se trăiește în cosmos, urmând să aterizeze pe Marte. Cu ajutorul robotului Curiosity și a realității augmentate, copiii descoperă planeta roșie, primind, totodată, și explicațiile animatorilor despre cum a ajuns robotul să exploreze acest corp ceresc. Mai mult, au și misiunea de a produce oxigen într-unul dintre laboratoarele cu plante din baza marțiană. Aventura se va încheia cu poze amuzante și diplome de exploratori, care le vor aminti micilor cosmonauți de memorabila experiență.

Expoziția interactivă va avea loc până pe 30 septembrie și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani. Durata unui tur ghidat este de 50 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Iași sau la 0232.208.500. Pentru grupurile educaționale, programările se pot face la telefon 0723.245.482.

Oferă-i și tu copilului tău o experiență distractivă și educativă, la Iulius Mall Iași!