Promoții Cupio de neratat, la Iulius Mall Iași

Promoții Cupio de neratat, la Iulius Mall Iași

Dacă vrei să îți completezi trusa de make-up cu produse profesionale, trebuie să știi că magazinul Cupio din Iulius Mall Iași ți-a pregătit multe surprize, în acest week-end!

Sâmbătă și duminică, pe 28 și 29 septembrie 2019, unele dintre cele mai îndrăgite produse Cupio au parte de reduceri de neratat. Iubitoarele de make-up, dar și artiștii din domeniu pot achiziționa fondul de ten Ultimate HD cu un discount de 10%, pentru un look neted și luminos. Dacă îți dorești un machiaj de senzație, în nuanțe de efect, nu rata rujurile din colecția #GetMetallic, la care primești o reducere de 15%. Sprâncene perfect definite fără efort? Se poate! Achiziționează Kit-ul Perfect Brow, cu gelul de sprâncene Brow-me la prețul de 42 de lei, creionul de sprâncene Brow-me la 33 de lei și pensula Cupio-Double la 31 de lei, și primești cadou serul pentru creșterea genelor și sprâncenelor.

Mai mult, make-up artistul Dragoș Ionuț este invitatul special Cupio, atât sâmbătă, cât și duminică, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Acesta va realiza, cu măiestrie, o demonstrație de machiaj și va oferi tips&tricks-uri personalizate despre produsele sezonului. Vino și tu să afli gratuit sfaturi de la profesioniști!

Te așteptăm la Iulius Mall Iași pentru machiaj fără cusur, cât ai spune Cupio!