PRIMUL MAGAZIN PARFOIS DIN REGIUNEA DE NORD-EST A ȚĂRII S-A DESCHIS ÎN IULIUS MALL IAȘI


Recent, în Iulius Mall Iași a fost inaugurat primul magazin din regiune al Parfois, faimosul brand portughez de accesorii fashion. De acum, doamnele și domnișoarele au la dispoziție o nouă locație cu articole trendy care să le completeze ținutele.

Parfois ocupă o suprafață de aproximativ 100 mp la etajul 1 al Iulius Mall Iași, lângă Il Passo. Mult îndrăgitul brand de accesorii oferă o gamă largă de produse de calitate superioară, la prețuri accesibile.

Genți și portofele de dimensiuni variate, eșarfe cu imprimeuri jucăușe, pălării casual sau elegante, încălțăminte cu stil, bijuterii pentru toate gusturile și multe alte piese moderne sunt propunerile Parfois pentru un look în tendințe. Mai mult, magazinul oferă și obiecte vestimentare la modă, precum ponchouri, cardigane, cămăși, fuste, dar și articole sportive.

Clienții Parfois pot găsi produse noi și pentru stiluri diferite în fiecare săptămână, fiind disponibile peste 4.200 de modele pe sezon. Diversitatea și accesibilitatea propunerilor Parfois au dus la creșterea popularității brandului atât în rândul femeilor, cât și în rândul domnilor care doresc să ofere un cadou cu personalitate.

Parfois a fost creat în anul 1994, în orașul Porto din Portugalia, de către Manuela Medeiros. Brandul este prezent în 73 de țări și deține peste 1.000 de magazine în întreaga lume.

Locația Parfois din Iulius Mall Iași este prima din regiunea de nord-est a țării și cea de-a noua deschisă în România.Totodată, este cel de-al treilea magazin pe care brandul internațional de accesorii l-a deschis în rețeaua națională a companiei IULIUS, după cele din Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.