Kaufland România extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în Iași

Începând de astăzi, ieșenii pot să își facă cumpărăturile mai ușor și mai repede, fiindcă produse din Kaufland sunt acum disponibile și în aplicația de livrări la domiciliu Glovo în Iași. Astfel, Iașul a devenit al cincilea oraș în care Glovo și Kaufland dezvoltă parteneriatul de livrări la domiciliu, lansat în luna august în București și urmat de extinderile din Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara. Serviciul Glovo este disponibil în Iași din luna aprilie a acestui an, se arată într-un comunicat al Kaufland România. Prin serviciul de livrare rapidă prin Glovo, clienții Kaufland din Iași vor primi acasă sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România. În Iași, curierii Glovo asigură livrări rapide la domiciliu prin intermediul a două magazine Kaufland, respecti cel din Alexandru cel Bun (strada Teodor Rășcanu, nr.6A) și cel din Tudor Vladimirescu (strada Chimiei, nr.2D). Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile:

  • Legume și fructe
  • Carne, mezeluri și produse congelate;
  • Lactate, brânzeturi și ouă;
  • Cafea, pâine și produse pentru mic-dejun;
  • Alimente de bază;
  • Dulciuri și snackuri;
  • Băuturi;
  • Cosmetice, produse pentru igienă personală și produse pentru copii;
  • Produse non-alimentare și produse de curățenie;
  • Hrană pentru animale.

Glovo este aplicația care livrează orice, oriunde folosind în mare parte o flotă de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete și scutere, din dorința de a contribui la decongestionarea traficului și pentru a oferi o opţiune de livrare ecologică. Astfel, limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare. ,,Parteneriatul cu Glovo a pornit din dorința de a le oferi clienților soluții rapide, confortabile, adaptate stilului de viață modern. Ne-am dorit să punem la dispoziția clienților noștri astfel un serviciu de livrare, oriunde s-ar afla, acasă sau la birou”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.  „Acest parteneriat este unul foarte important pentru Glovo în contextul creșterii categoriei de livrări din supermarket. Glovo oferă clienților săi o soluție rapidă indiferent de natura produselor de care au nevoie. Ne concentrăm mai mult pe rezolvarea situațiilor punctuale, avantajul nostru în acest context fiind rapiditatea livrării, și nu volumul pe care îl livrăm. Ne bucurăm că începând de astăzi putem facilita clienților noștri accesul la gama variată de produse oferită de Kaufland”, declară Victor Răcariu, General Manager al Glovo România. Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay. În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu.

Cum pot să primesc acasă cumpărăturile de la Kaufland?

  • Descarcă-ți aplicația Glovo sau intră pe site
  • Fă-ți cont
  • Alegi ce vrei să cumperi în secțiunea Kaufland
  • Plasezi comanda
  • Achiți direct din aplicație sau la livrare
  • Te bucuri de calitatea și prospețimea marca Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 8 țări și o rețea de 126 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.  Lansat în 2015 în Spania, Glovo este un start-up care livrează orice, oriunde, oricând  – de la produse din hipermarket, din farmacie, mâncare de la restaurant, cadouri, flori, preia obiecte dintr-un loc în altul și efectuează curierat pentru diverse colete de dimensiuni reduse. Serviciul s-a lansat în România în 2018 și este deja printre cele mai populare servicii de livrare prin sistemul de sharing economy. Glovo este disponibil la nivel internațional în 33 de țări precum Spania, Franța, Argentina, Maroc, Kenia, Costa Rica, Turcia, Peru, Egipt, Georgia, Ecuador, Republica Dominicană, Uruguay, Ucraina. (E.M.)