Mid Season Sale la IL PASSO din Iulius Mall Iași


Pantofii perfecți indiferent de ocazie? Îi găsești la IL PASSO, în Iulius Mall Iași! Nu numai încălțămintea, ci și accesoriile potrivite, care să dea ținutei tale personalitate. Spre încântarea doamnelor și domnișoarelor cochete, dar și a domnilor eleganți, în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2019, IL PASSO din Iulius Mall te așteaptă cu o ofertă de neratat: 30% discount la toate produsele din colecția toamnă-iarnă 2019.

Produse cu un design deosebit pot fi găsite la un preț redus cu noua ofertă IL PASSO. Curele, portofele, genți chic, încăpătoare sau mini, adidași statement, pantofi cu toc sau fără, loafers și multe alte produse potrivite pentru fiecare stil te așteaptă la promoție.

Vizitează magazinul IL PASSO din Iulius Mall Iași pentru a descoperi modele de pantofi de o calitate superioară, care dezvăluie eleganța simplității și a detaliilor moderne. Propunerile IL PASSO reflectă atât dinamism, cât și delicatețe, îmbinând elemente stilizate după noile tendințe cu o cromatică surprinzătoare.

Te așteptăm în magazinul IL PASSO din Iulius Mall Iași!