Liderii social-democraţi vor analiza rezultatul scrutinului de duminică, urmând ca marţi să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că liderii social-democraţi vor analiza rezultatul scrutinului de duminică, urmând ca marţi să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv.

„Eu cred că avem judeţe unde puteam să avem un scor mult mai bun. Mâine vom face o analiză pe procente, vom face comparativ cu 2014, când am avut alegeri prezidenţiale, vom face şi cu europarlamentare”, a spus Dăncilă, duminică noapte, la plecarea de la sediul PSD.

Ea a precizat că următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al partidului ar putea avea loc marţi.

Potrivit lui Dăncilă, se va discuta în partid pe fiecare judeţ în parte referitor la rezultatul obţinut, în raport cu ţinta stabilită.

Întrebată dacă are temeri în privinţa turului doi, Dăncilă a răspuns: „Decât dacă eşti arogant poţi să spui: ‘Am câştigat!’. Eu cred că trebuie să câştigi în primul rând sufletul şi încrederea oamenilor”, a adăugat preşedintele PSD.

Dăncilă a reiterat că doreşte o dezbatere cu preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL, în turul al doilea.

„Eu cred că acum se impune această dezbatere de unu la unu L-am invitat pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, sper să accepte, sper să fie curajos şi să vină la această dezbatere foarte necesară”, a mai afirmat Dăncilă. AGERPRES