Banca Mondială va susține în continuare Guvernul R. Moldova

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Parteneriatul dintre Guvernul Republicii Moldova și Banca Mondială şi perspectivele bunei colaborări în continuare au fost discutate în cadrul ședinței de astăzi a Prim-ministrului Ion Chicu cu șeful oficiului Băncii Mondiale, Anna Akhalkatsi, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Executivului. 

În debutul întâlnirii, premierul Ion Chicu a mulțumit reprezentantului Băncii Mondiale pentru suportul și susținerea acordată de-a lungul anilor, menţionând că acestea au generat rezultate reale și măsurabile. „Parteneriatul existent între Republica Moldova și Banca Mondială ne va permite adaptarea programului economic, creșterea numărului de proiecte implementate, menite să determine creşterea economică şi să asigure bunăstarea populaţiei”, a remarcat Ion Chicu.

La rândul său, șeful oficiului Băncii Mondiale, Anna Akhalkatsi a exprimat disponibilitatea instituţiei pe care o reprezintă de a susţine eforturile Guvernului în realizarea programului de guvernare orientat spre îmbunătăţirea nivelului de trai al cetățenilor țării noastre.