VINTAGE ȘI TRENDY, LA PALAS MALL: VINO ȘI TU LA TÂRGURILE DE ANTICHITĂȚI ȘI ACCESORII FASHION!

Dacă e weekend, e relaxare! Ieșenii sunt invitați în inima orașului să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și să se lase pierduți în universul accesoriilor și al obiectelor de decor retro. Trecutul și prezentul și-au dat întâlnire în Atriumul Palas Mall, unde, până pe 24 noiembrie 2019, cei interesați pot să descopere târgurile tematice.

Până duminicăTârgul de Antichități aduce în Atriumul Palas zeci de expozanți din toată țara, care îi vor întâmpina pe clienți cu o selecție impresionantă de obiecte vintage. Pasionații sunt așteptați cu bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole. Piesele trecutului provin din diferite culturi și perioade de timp și poartă povești pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

Tot până duminică, în Atrium au loc Bag Expo și Expomineralia, îndrăgitele târguri de accesorii și obiecte de decor. În cadrul primei expoziții cu vânzare, doamnele găsesc poșete elegante sau casual, genți sau rucsacuri pentru laptop, clutch-uri sau eșarfe cu imprimeuri atractive. Domnii vor fi impresionați de produse practice și calitative, precum portofele, serviete, borsete și curele.

La Expomineralia, culorile bijuteriilor și obiectelor de decor cuceresc privirile trecătorilor. Aceștia pot găsi pietre prețioase și semiprețioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii, cercei, coliere, brățări și alte seturi speciale din roci, cristale sau lemn. De asemenea, expozanții sunt pregătiți să le povestească curioșilor despre proprietățile talismanelor.