BERD va continua sa investească în modernizarea infrastructurii Republicii Moldova

Chişinău, 26 nov. /MOLDPRES/. Premierul Ion Chicu s-a întâlnit marți, 26 noiembrie cu Angela Sax, șefa biroului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare din Republica Moldova. La ședință, prim-ministrul a fost asistat de ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, președintele SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, și secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a executivului.

În cadrul întâlnirii, părțile au discutat despre proiectele de investiții în infrastructura rutieră și în cea energetică. Totodată, a fost abordat și subiectul care vizează digitalizarea serviciilor publice.

Reprezentantul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare a anunțat că instituția financiară intenționează să continue investițiile în modernizarea infrastructurii Republicii Moldova.

Premierul Ion Chicu a mulțumit BERD pentru implicarea activă de care a dat dovadă pe parcursul anilor în dezvoltarea Moldovei și și-a exprimat încrederea că experiența acumulată în realizarea proiectelor precedente va da un impuls pozitiv pentru cele de viitor.