ADEVĂRATUL BLACK FRIDAY, LA IULIUS MALL IAȘI


Crezi că s-au încheiat reducerile de Black Friday și nu ai apucat să profiți de ele? Nu-ți face probleme! The one and only Black Friday vine la Iulius Mall Iași, cu reduceri de până la 70%! Cumperi de minimum 100 lei și poți câștiga vouchere pentru și mai multe cumpărături.

Pe 29 noiembrie 2019, te bucuri de prețuri reduse la articole vestimentare, încălțăminte, produse de îngrijire și multe altele, în Iulius Mall. Brandurile tale preferate de fashion ți-au pregătit oferte tentante la colecții actuale, pentru ca tu să fii mereu trendy. Vino la Iulius Mall să descoperi propunerile Bulgarini, unde ai 70% discount, cele de la Koton, cu prețuri reduse cu până la 50%, dar și promoțiile din Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Zara, H&M și Terranova! Ești pe stilul sport? U-Man și Sport Vision au tăiat chiar și jumătate din prețuri.

Adaugă ținutei tale pantofii perfecți, pe care îi găsești la oferte de nerefuzat în magazinele In Tempo, Melania Scarpe și Il Passo! Completează-ți look-ul cu accesorii de la Parfois, unde ai reducere de 30% la întreaga colecție! Și magazinele cu produse de machiaj și îngrijire te invită să le descoperi discounturile. Ai prețuri mai mici cu până la 70% la Cupio și Marionnaud, iar la Gerovital ai -50% la produsele selectate. Dacă te gândești la o vacanță, vino la Christian Tour să vezi ce pachete promoționale te așteaptă!

Mai mult, la cumpărături de mininum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Iași, ai șansa să câștigi, în fiecare oră, cecuri cadou în valoare de 400 de lei, pentru și mai mult shopping.

Intră pe http://iuliusmall.com/iasi/fashion/catalog/ și descoperă The One and only Black Friday la Iulius Mall Iași!