Cupio lansează gama de geluri Exquisite, în magazinul din Iulius Mall

Vineri, pe 13 decembrie, este o zi norocoasă pentru iubitoarele de makeup și produse de frumusețe. Cupio lansează gama de geluri Exquisite, în magazinul din Iulius Mall, prin intermediul unul eveniment plin de culoare, în care trainerul Veronica Moraru va susține o demonstrație, începând cu ora 18:00.

Gelurile colorate de la Cupio se regăsesc în nuanțe foarte diversificate și vibrante. Datorită vâscozității și puterii mari de acoperire a gelurilor, chiar și în strat subtire, ele sunt foarte versatile, putând fi folosite pentru toata unghia, în pictura în linii fine, cât și în pete controlate. Gelurile colorate pot fi aplicate atât sub gelul de construcție, cât și deasupra, în cel de-al doilea caz recomandandu-se sigilarea cu gel de luciu. Nu prezintă probleme de polimerizare și poate fi lucrat și puțin mai gros. Primele 50 de cliente care vor achizițina cel puțin 2 geluri din noua gamă vor primi cadouri surpriză.

Magazinul Cupio  din Iulius Mall Iași este primul din regiunea Moldovei și cel de-al 12-lea din țară. Locația, spațioasă și elegantă, surprinde ieșencele cu produse calitative de make-up și îngrijire personală. Oje profesionale și kit-uri de manichiură, produse de îngrijire a părului și a corpului, dar și pensule și accesorii, propuneri pentru un make-up glam și rezistent, toate acestea fac parte din oferta magazinului. Destinate atât uzului personal, cât și celui profesional, produsele Cupio pot fi folosite și în saloanele de înfrumusețare, pentru rezultate la cele mai înalte standarde și cliente mulțumite.