Igor Dodon a convocat ședința săptămânală cu conducerea țării

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a convocat luni ședința săptămânală cu conducerea țării, la care au participat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, părțile au discutat subiecte cu privire la diverse activități ce au avut loc săptămâna trecută, inclusiv adoptarea și promulgarea pachetului de legi sociale, între care cele înaintate de șeful statului.

De asemenea, interlocutorii au stabilit agenda săptămânii curente. Igor Dodon a subliniat că principalul obiectiv este adoptarea în lectura a doua a legilor ce țin de bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat și cel al asigurărilor în medicină.

De asemenea, Președintele țării a menționat că agenda săptămânii curente include organizarea unui Forum economic cu participarea conducerii de vârf, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte privind îmbunătățirea climatului economic și investițional în țară.

Totodată, Igor Dodon a specificat faptul că agenda externă prevede mai multe vizite, inclusiv vizita de lucru a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă în perioada 19-20 decembrie.