SPECIALITĂȚI GRECEȘTI, ÎN NOUA LOCAȚIE SPARTAN, DESCHISĂ ÎN FOOD COURT PALAS


Restaurantul Spartan, cu al său Gust Legendar”, își întâmpină clienții în noua locație de la Palas Mall. Ingredientele proaspete și combinațiile unice sunt secretele care transformă o masă la acest restaurant într-o experiență culinară delicioasă.

Ai poftă de un Souvlaki sau un Gyros? La restaurantul de tip fast-food Spartan din Palas Mall, zona food court, găsești mâncăruri grecești, gătite după rețete proprii și cu produse autohtone. Meniul restaurantului Spartan este unul consistent, compus din carne rotisatălegume proaspetepită grecească și 5 sosuri fresh, făcute chiar în locație.

Inspirația din gastronomia grecească se reflectă în modul de gătire al cărnurilor, felul în care are loc coacerea produselor de panificație și împachetarea în lipie, însă tehnica de preparare este proprie. Astfel, carnea este frăgezită în iaurt înainte de fi lăsată la baițul făcut din legume, pentru un gust desăvârșit.

Vedeta restaurantului este Souvlaki-ul Spartan, care se servește pe farfurie, cu carne rotisată, cartofi prăjiți, ceapă roșie, salată și castraveciori murați. De asemenea, lipia clasică este înlocuită cu lipie-pită și turtă-pită, două sortimente ușor crocante, folosite la gyrosul classic, cheese gyro și Leonidas pita.

Spartan pune la dispoziția clienților săi specialități din carne de pui, vițel, berbecuț și purcel, pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare. Toate aceste delicatese pot fi combinate cu oricare dintre sosurile Spartan, marcă înregistrată: de măsline, usturoi, dulce-acrișor, de tomate sau tzatziki.

Dacă ești la dietă, poți alege Salata fresh Spartan, care are un conținut scăzut de calorii și care poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume.” Acest sos conține 0% grăsimi și este preparat din roșii, morcovi, țelină, ardei kapia, cu o notă de ardei iute.

Cei care vor să se delecteze cu specialități de inspirație grecească sunt așteptați la Spartan, în zona food court din Palas Mall.