PIESE VESTIMENTARE CREATE DE STUDENȚI ȘI ELEVI, ÎN IULIUS MALL IAȘI


Fie că suntem mici sau mai mari, subiectele legate de modă și vestimentație ne stârnesc interesul și curiozitatea. Elevi din liceele din toată țara și studenții de la Politehnică au împletit creativitatea cu artele vizuale și te așteaptă să descoperi ce piese de design vestimentar au realizat, într-o expoziție, la Iulius Mall Iași.

La etajul 1 din Iulius Mall, elevi, dar și studenții de la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași,  împreună cu Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști au organizat expoziția vestimentară „Back to the future by FDIMA”, cu articole realizate de ei. Tinerii sunt creativi și plini de entuziasm, iar asta se vede și în creațiile lor, care au fost premiate în cadrul evenimentului Fashion Night. Studenții și elevii de la mai multe licee din țară au făcut echipe mixte pentru a realiza cele mai inedite ținute.

Aflat în vecinătatea celui mai mare campus studențesc din regiunea Moldovei și dedicat în special tinerilor, Iulius Mall Iași este un susținător al acțiunilor care îi încurajează să se exprime într-un mod creativ și să dezvolte noi oportunități. Este al doilea an în care expoziția vestimentară „Back to the future by FDIMA” are loc în Iulius Mall, aducând cu ea creațiile unice și pline de personalitate ale viitorilor creatori de modă.

Competiția națională Fashion Night are la bază proiectul Junior designer by DIMA, prin care tinerii creatori își pot pune în practică imaginația și pasiunea pentru artele vizuale.

Cauți inspirație? Vino și tu în Iulius Mall să vizitezi expoziția tinerilor ieșeni!