Breaking News

Ion Ştefan, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării

Ion Ştefan a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

S-au înregistrat 20 de voturi „pentru” respingere, opt „împotrivă” şi şase abţineri.

Ion Ştefan a declarat, după audiere, că nu vrea un vot pozitiv din partea PSD, iar PNL nu a făcut „un blat” cu social-democraţii.

„PNL nu are blat cu PSD, nu îmi doresc un vot pozitiv din partea PSD. PSD pentru mine este o ciumă roşie, care nu a făcut şi nu va putea face decât rău României. (…) O să ajungem în plen, o să le cerem PSD să nu ne voteze. PNL nu are nevoie de PSD, nici măcar România nu mai are nevoie de PSD. PSD a făcut mult prea mult rău României, în ’62 ne-au împuşcat, în ’90 ne-au împuşcat, la Revoluţie. (…) Social-democraţii, PSD de astăzi, prin Ion Iliescu şi toţi ceilalţi, sunt urmaşii acelor oameni, ei au făcut tot răul ăsta în România. În iunie ne-au gazat, în august ne-au gazat, iar acum sunt nemulţumiţi că le-am pus capac la borcanul de miere. Vom lupta până al capăt cu PSD”, a afirmat Ştefan.

El a adăugat că a avut posiblitatea la audiere să vorbească despre lucrurile pe care le-a găsit în Ministerul Lucrărilor Publice, lucruri „nu atât de plăcute cetăţenilor”.

„O să am ocazia în continuare să aduc în spaţiul public multe din neregulile găsite în cadrul ministerului. (…) Scopul meu şi obiectivele ministerului şi ale mele ca ministru sunt să dezvoltăm România, dar pentru a dezvolta România trebuie să punem capac la borcanul cu miere. Acolo, în minister, e multă multă miere şi există un roi în jurul ministerului şi am spart stupul, am răsturnat stupul, e atâta supărare că nu vă puteţi imagina. Cu toţii sunt supăraţi de ce facem aceste controale. Le vom continua, vom opri risipa banului public”, a susţinut ministrul desemnat.

Ion Ştefan a precizat că a sesizat instituţiile statului cu toate neregulile găsite. AGERPRES