Sorina Pintea, transportată la o unitate medicală din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, a fost scoasă marţi din nou din arestul Poliţiei, fiind transportată la o unitate medicală din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate.

„O persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un centru medical de diagnostic şi tratament din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.

La începutul acestei săptămâni, Sorina Pintea, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost internată sub pază la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, pentru investigaţii medicale suplimentare.

Sorina Pintea a solicitat să fie transportată, sub pază, din arest la Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, pentru a i se face investigaţii medicale suplimentare, ea invocând unele probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în cursul zilei de duminică.

Pe 29 februarie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, judeţul Maramureş, în dosarul în care este acuzată de luare de mită. AGERPRES