Cadourile și reducerile sunt mărțișoarele perfecte pe care le găsești în magazinul Cupio, din Iulius Mall Iași


Cupio din Iulius Mall Iași, cu produse inspirate din frumusețea româncelor, își răsplătește muzele cu oferte și cadouri. Brand-ul a pregătit pentru tine reduceri de până la 50% la produsele de make-up și manichiură, dar și alte surprize speciale.

Cuticulele îți pot da bătăi de cap atunci când îți dorești ca manichiura ta să fie una impecabilă. La cumpărături de 200 de lei, Cupio îți oferă cadou un creion de cuticule Coconut Dream sau un burete de make-up. Îți dorești de mult timp un ruj din colecția Muah 2Matte sau una din ojele semipermanente de care dispune Cupio? Acum este momentul tău! La cumpărături de 300 de lei primești cadou unul din cele două produse. Paleta All Stars poate fi a ta dacă faci cumpărături de 600 de lei în magazin.

Ofertele nu se termină aici! Magazinul Cupio are reduceri de până la 50% la produse de make-up și manichiură. Rujuri mate sau lucioase, fonduri de ten, care se potrivesc perfect cu nuanța pielii tale sau oje rezistente în culori vesele sunt doar câteva dintre surprizele care și-au făcut loc pe raftul cu reduceri.

Vino în magazinul Cupio din Iulius Mall Iași să alegi ceea ce se potrivește stilului tău!