Bateriile uzate vor fi colectate cu ajutorul studenților la „Caravana Erasmus+. A Green Experience”

5

Prorectoratul de Relații Internaționale de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează pe 10 și 11 martie 2020 evenimentul „Caravana Erasmus+. A Green Experience”. Acesta se va derula în holul central al fiecărei facultăți, în intervalul 12.00 – 14.00, unde va fi organizat și un spațiu de prezentare al programului.

„Caravana Erasmus+. A Green Experience”
„Caravana Erasmus+. A Green Experience”

Astfel, vor fi promovate în rândul studenților TUIASI oportunitățile de studiu și plasament cu sprijin financiar Erasmus + pentru semestrul următor, dar și beneficiile generale ale participării la mobilități prin programul Erasmus+.

„Erasmus nu este doar despre politici, prevederi și ghiduri. Este și despre schimbările pe care fiecare persoană care ia contact cu acest program le poate face cu privire la implicarea sa în inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. Elementul de noutate al acestei ediții este reprezentat de inițiativa de colectare a bateriilor uzate”
au precizat reprezentanții Prorectoratului de Relații Internaționale.

La fiecare stand se vor colecta, în cutii special semnalizate, baterii uzate, aduse de studenți. Astfel, studenții interesați de programul Erasmus + care vor aduce baterii vor fi recompensați cu materiale promoționale TUIASI.

„Caravana Erasmus +. A Green Experience” se află la cea de-a treia ediție și face parte din evenimentul național „Erasmus Open Doors”.