Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie

Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie, ca urmare a recomandărilor oficiale în privinţa măsurilor de prevenţie faţă de noul coronavirus.

„În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Filarmonica „George Enescu” anunţă reprogramarea tuturor concertelor din perioada 10-22 martie 2020. În absenţa unei aprobări din partea DSP, siguranţa sănătăţii publice în spaţiile Ateneului Român nu poate fi garantată. Filarmonica îşi cere scuze publicului şi va aduce la cunoştinţa acestuia modificările ulterioare ale programării concertelor”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Biletele deja achiziţionate îşi păstrează valabilitatea. La cerere, sumele aferente biletelor vor fi returnate.

Mai multe teatre şi muzee bucureştene aflate în subordinea Primăriei Capitalei sau a Ministerului Culturii au anunţat că îşi vor suspenda spectacolele până la finalul lunii martie, în urma deciziei luate de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi comunicată managerilor în cadrul Comandamentului de urgenţă de luni. AGERPRES