A fost publicată în Monitorul Oficial OUG 29/2020 privind unele măsuri economice şi fiscal-bugetare

Ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri economice şi fiscale bugetare pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi ordonanţa care modifică legea privind acordarea unor zile libere acordate părinţilor pentru supravegherea copiilor în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ au fost publicate sâmbătă în Monitorul Oficial.

A fost publicată astfel în Monitorul Oficial OUG 29/2020 privind unele măsuri economice şi fiscal-bugetare prin care este modificată OUG 110 pe 2017 privind programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Prin acest act normativ se acordă facilităţi pentru societăţile care întâmpină dificultăţi financiare.

Sâmbătă a mai fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea pentru aplicarea prevederilor Legii 19/2020 privind acordarea unei zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ.

Stabilirea condiţiilor prin care unul dintre părinţi poate solicita acordarea de zile libere pentru supravegherea copiilor în perioada suspendării cursurilor ca urmare a măsurilor de prevenire a noului coronavirus se regăsesc într-o OUG pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândire a coronavirusului, ordonanţă care modifică Legea 19/2020. AGERPRES