Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”: Campania „De la Tănase în Direct la Voi în Case”

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” lansează vineri, de Ziua Mondială a Teatrului, campania „De la Tănase în Direct la Voi în Case”.

„Astăzi, teatrele şi companiile teatrale din întreaga lume, marea majoritate cu porţile ferecate din cauza pandemiei COVID-19, marchează Ziua Mondială a Teatrului şi Ziua Solidarităţii Artiştilor şi ei nevoiţi acum să #steacasă”, informează un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” marchează această zi aniversară prin difuzarea unor selecţii din cele mai îndrăgite spectacole ale sale. Spectacolele vor putea fi urmărite de vineri până duminică, pe paginile de Facebook şi YouTube ale Teatrului „Constantin Tănase”, începând cu ora 18,00.

„Vrem să le dăruim românilor stropul de bucurie, de relaxare, de culoare şi de savoare de care au atâta nevoie! Încercăm să redăm zâmbetul bucureştenilor şi tuturor cetăţenilor pentru care acum este vital să stea în case! (…) Întreg colectivul nostru are acum ca unic obiectiv acela de a-i încuraja şi destinde pe toţi cei rămaşi în case, dar şi de a susţine măsurile de siguranţă luate în vederea reducerii răspândirii noului virus”, a declarat actorul Vasile Muraru, managerul teatrului. AGERPRES