FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth II talks with MI5 officers during a visit to the headquarters of MI5, which is the United Kingdom's domestic counter-intelligence and security agency, at Thames House in London, Britain February 25, 2020. Victoria Jones/PA Wire/Pool via REUTERS/File Photo

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va adresa duminică naţiunii în legătură cu epidemia de COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va adresa duminică naţiunii în legătură cu epidemia de COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham vineri, zi în care în ţară au fost raportate încă 684 de decese în legătură cu noul coronavius, transmite Reuters.

‘Majestatea sa Regina a înregistrat un mesaj special către Regatul Unit şi Commonwealth în legătură cu epidemia de coronavirus. Mesajul televizat va fi transmis duminică, 5 aprilie, la ora 08.00 PM’, a informat Palatul Buckingham, precizând că mesajul a fost înregistrat la Castelul Windsor.

Vineri, autorităţile britanice au raportat cel mai recent bilanţ al deceselor de COVID-19, care consemna 3.605 de victima în ziua de joi, 2 aprilie, ora 16.00 GMT, în creştere cu 23% faţă de ziua anterioară.

De asemenea, vineri, la 09.00 GMT, 38.168 de persoane au fost confirmate ca infectate cu coronavirus, din totalul celor 173.784 testate.AGERPRES