Titus Corlăţean:”Iresponsabilitatea Guvernului Iohannis-Orban-PNL generează riscuri serioase pentru populaţia României”

Senatorul social-democrat Titus Corlăţean a declarat, joi, într-o conferinţă online a PSD Dâmboviţa, că „iresponsabilitatea Guvernului Iohannis-Orban-PNL generează riscuri serioase pentru populaţia României” şi a făcut un apel pentru responsabilitate din partea cetăţenilor în următoarele trei zile.

„Încă suntem pe curba ascendentă, n-am atins plafonul, n-am atins vârful. Trei zile vom rămâne neacoperiţi în ce priveşte măsurile concrete aplicabile pentru gestionarea efectelor pandemiei. Asta spune două lucruri: e şi o profundă incompetenţă, e şi o profundă iresponsabilitate prin modul în care s-au mişcat guvernanţii”, a afirmat senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean.

Acesta a făcut un apel pentru responsabilitate din partea tuturor în următoarele trei zile, subliniind importanţa purtării măştilor şi a respectării distanţării sociale pentru combaterea răspândirii COVID-19.

„Iresponsabilitatea Guvernului Iohannis-Orban-PNL generează riscuri serioase pentru populaţia României. Eu, ca membru al Parlamentului şi ca senator de Dâmboviţa, ce pot să fac este, dincolo de faptul că noi am lucrat în Parlament să trecem cât mai repede posibil această lege, dar nu oricum, ci cu amendamente drastice, nu pot să fac decât un apel public către cetăţeni ca în aceste trei zile când nu vor fi reguli constrângătoare să dea dovadă de responsabilitate. Toată munca se poate da peste cap dacă trei zile nu suntem cumpătaţi”, a precizat Corlăţean. AGERPRES