Broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2020-2021 a fost publicată

Broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2020-2021 a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Broşura cuprinde informaţii legate de admiterea în învăţământul liceal, învăţământul şi învăţământul dual şi reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora, în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a. Sunt prezentate rutele educaţionale care pot fi urmate, profilurile de pregătire, condiţiile de admitere etc.

Potrivit sursei citate, broşura este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti şi este distribuită gratuit tuturor absolvenţilor clasei a VIII-a din anul şcolar 2019-2020.

Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca de pe site-ul http:// ismb.edu.ro.

Broşura cuprinde şi calculul mediei de admitere, calendarul admiterii pentru învăţământul profesional de stat, modelul de fişe de înscriere. AGERPRES