Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” anunţă revenirea la programul normal de vizitare

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” anunţă revenirea la programul normal de vizitare începând de luni 15 iunie.

„Veşti bune pentru vizitatorii Muzeului Antipa! Din 15 iunie, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă revenirea la programul normal de vizitare, de marţi până duminică, între orele 10,00 – 20,00 (ultimul vizitator intră la ora 19,00). Luni, Muzeul este închis. Vă aşteptăm, aşadar, la Muzeu, să cunoaşteţi şi să apreciaţi biodiversitatea planetei în toată splendoarea varietăţii ei!”, precizează instituţia muzeală, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Muzeul Antipa şi-a redeschis porţile pentru public pe 1 iunie, cu respectarea condiţiilor de siguranţă impuse de starea de alertă, accesul vizitatorilor în incintă efectuându-se controlat şi gradual, pe măsură ce persoanele care au terminat parcurgerea traseului de vizitare părăsesc muzeul.

În prezent, programul de vizitare a muzeului este de miercuri până duminică, între orele 11,00 şi 19,00, ultimul vizitator intrând la ora 18,00. AGERPRES