Marcel Ciolacu: Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului Naţional, în care afirmă că tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale.

“Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenenţei românilor la valorile naţionale. El este liantul tuturor generaţiilor care au contribuit şi s-au sacrificat pentru libertate şi pentru construcţia României de astăzi”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că trebuie să preţuim şi să cinstim tricolorul, pentru că este “cea mai frumoasă reprezentare a sufletului nostru românesc”.

“Drapelul naţional ne-a ţinut întotdeauna strâns uniţi în jurul său, atât în momentele dificile ale naţiunii noastre, cât şi atunci când am celebrat şi ne-am mândrit cu reuşite comune sau individuale. (…) La mulţi ani de Ziua Drapelului Naţional!”, a mai scris acesta. AGERPRES/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.