Carrefour şi Uber Eats vor extinde în Franţa şi Belgia noul lor serviciu de livrare

Retailerul francez Carrefour şi Uber Eats au anunţat luni că vor extinde în Franţa şi Belgia noul lor serviciu de livrare, transmite Reuters.

Uber Eats este serviciul global de livrare de mâncare al companiei americane de ridesharing Uber Technologies Inc.

Serviciul, lansat iniţial în 6 aprilie, era menit să-i ajute pe parizieni să cumpere bunuri esenţiale şi alimente, în contextul măsurilor de izolare adoptate la nivel naţional pentru a stopa extinderea pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Utilizatorii pot alege prin telefon sau pe aplicaţia ori pe site-ul Uber Eats un magazin Carrefour pentru a comanda produsele dorite, inclusiv produse alimentare, de igienă şi de curăţare. Clienţii vor primi livrările acasă, într-un interval mediu de 30 de minute.

Iniţial au fost incluse în program aproximativ 15 magazine Carrefour din Paris şi regiunea limitrofă. În 20 iulie, erau deja în program 330 de unităţi, a informat retailerul francez.

Carrefour, cel mai mare retailer european, este în mijlocul unui plan de relansare pe cinci ani, lansat în 2018 şi destinat reducerii costurilor şi dezvoltării ofertei online.

În România, Grupul Carrefour oferă clienţilor săi multiple posibilităţi de a face cumpărături, atât în cele peste 370 de magazine din ţară, cât şi prin portalul unic www.carrefour.ro şi platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, în 24 de oraşe. AGERPRES