Reducerile de vară au ajuns la Intersport, în Iulius Mall Iași

 

Îți place să mergi mult pe jos? Ești o fire atletică și mereu în mișcare? Trebuie să știi că la Intersport reducerile ajung, în această perioadă, și până la 50%.

O gamă variată de încălțăminte, potrivită pentru orice tip de aventură, te așteaptă în magazinul Intersport, din Iulius Mall Iași! Dacă mergi în vacanță, nu uita să iei cu tine cea mai confortabilă pereche de sneakerși, care acum este redusă cu până la 50%. Cu o paletă diversificată de modele și confecționați din materiale calitative, sneakerșii din magazinul Intersport pot mulțumi și cele mai pretențioase gusturi. Fie că îți dorești o pereche monocromă sau cu imprimeu, aceștia sunt numai buni de purtat într-o zi când ieși cu prietenii în oraș sau când mergi în excursie.

Nici hainele comode și nici echipamentele sportive nu au scăpat de valul reducerilor. Vino la Intersport să îți alegi ținuta potrivită pentru o zi la sală! Accesoriile sunt și ele reduse în această perioadă. Ochelarii și căștile de înot nu trebuie să lipsească din bagajul tău pentru escapada la mare.

Dacă ești fan sneakerși, te așteptăm în Iulius Mall, la Intersport, să descoperi gama variată de modele!