Cecuri cadou, vouchere și chill zone by Iulius Mall Iași, la evenimentul Senzoria  

 

Ți-e dor de muzică bună și distracție? Și nouă! În acest weekend, vom fi prezenți la Senzoria, organizat în pădurea Ciric, în locația The Secret. Vino și tu să vezi ce surprize ți-am pregătit!

 

Veștile bune circulă repede! De aceea, te anunțăm că în acest weekend ne găsești la evenimentul Senzoria. Sâmbătă, 15 august 2020, de la ora 16.00, ne vedem în pădurea Ciric, în locația The Secret. Pentru ca tu să te simți cât mai bine în zona Iulius Mall, am amenajat un loc cozy, unde te poți relaxa, încărca cu energie și bună dispoziție. Și, ca să pătrundem cu totul în atmosfera de festival, ți-am pregătit și mai multe surprize. Descoperă cecuri cadou în valoare de 50 de lei, vouchere la magazinele Buzz Sneaker Station, Tucano Coffee și La Piadina oferite de Iulius Mall Iași. Așadar, distracția poate continua cu o sesiune de shopping la mall.

 

Adaptat noului context, evenimentul propune o experiență inedită bazată pe văz, auz, miros și gust. Astfel, jocurile de lumini multicolore proiectate pe copaci vor face ca arborii să semene cu cei din povești, ne vom relaxa ascultând muzica pusă de DJ-ul invitat, ne vom bucura de aer curat, iar bucătarii profesioniști ne vor delecta cu preparatele lor culinare.

 

Ne vedem în colțul de relaxare Iulius Mall, de la Senzoria!