Muzica, sportul și distracția se întâlnesc în această săptămână, la Palas

Ultimele zile din vara acestui an sunt pline de evenimente speciale la Palas. Melomanii sunt invitați la concerte rock și simfonice, sportivii au parte de patru zile de antrenamente, iar copiii sunt așteptați la joacă și la târgul de rechizite.

 

Petrece ultima săptămână a verii pe acorduri de muzică indie, alternativă și metal împreună cu trupa „om la lună”. Miercuri26 august 2020, în Amfiteatrul Palas, „om la lună” va lansa albumul „Dans”. Vei începe să fredonezi piesele preferate din repertoriul artiștilor de la ora 19.30Accesul se face pe bază de bilet, pe care îl poți achiziționa de pe eventbook.ro.

Filarmonica de Stat „Moldova” Iași începe seria concertelor estivale și a pregătit trei zile pline de muzică, în Amfiteatrul PalasJoi și vineri, de la ora 19.00, poți audia un concert simfonic, care va cuprinde lucrări ale compozitorilor A. PiazzollaG. Faure și E. Elgar, iar sâmbătă, corul „Gavriil Musicescu” te va încânta cu interpretarea spectaculoasă a unor partituri celebre, tot de la ora 19.00Intrarea este liberă și se face în limita locurilor disponibile.

În weekendFestivalul Caravana cu Jocuri – Happy Color îi așteaptă pe cei mici în piațeta centrală din parcul Palas, unde zâmbetele și voia bună vor fi „accesoriile” purtate de toți copiii. Jocurile educativede societate și de stimulare a memoriei vor începe de la ora 10.00 și vor ține până seara, la ora 22.00. Cei mici pot participa împreună cu familia sau prietenii la festival. Înscrierile pentru sesiunile de joacă se fac accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Târgul pentru Școală – Excelsior a revenit în ansamblul Palas. Cel mai mare eveniment de profil va fi prezent în Atrium până miercuri16 septembrie 2020. Elevii vor descoperi aici toate materialele necesare pentru noul an școlar: de la rechizite, instrumente de scris, articole pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, până la jocuri şi jucării.

Orele de sport continuă în parcul Palas! Miercuri și vineri, de la ora 19.00, reprezentanții World Class te așteaptă cu o serie de exerciții fizice care să îți tonifieze corpul. Sâmbătă, de la ora 18.30, și duminică, de la ora 08.30, ștafeta este preluată de Recharge your Zen. Reîncarcă-te cu energie pozitivă și schimbă-ți vibe-ul prin exerciții de tipul Nirvana FitnessVinyasa Yoga și Hatha Yoga.

Duminică, de la ora 20.00, în parcul Palas, tinerii talentați din Iași vor participa la Petran Music School Contest.