Batman sau Catwoman? Descoperă surprizele artistice de la Iulius Mall Iași!

 

 

Este clar! Creativitatea artiștilor ieșeni îi cucerește pe tineri. După succesul sneakerșilor pictați de Alcaz, Iulius Mall Iași revine cu un giveaway inedit pentru fanii universurilor Marvel și DC Comics, dar și pentru cei care își doresc să poarte sau să colecționeze piese vestimentare unicat. Crotaline semnează două creații în care talentul și pasiunea s-au împletit cu două personaje misterioase și îndrăgite de publicul din întreaga lume.

 

Ești fan al benzilor desenate? Iulius Mall împreună cu artista Lavinia Bejenariu (Crotaline) ți-au pregătit o surpriză! Sub pensula talentatei Crotaline, două geci din denim, una pentru el și una pentru ea, au devenit opere de artă. Fie că o vei purta, colecționa sau oferi cadou, piesa vestimentară pe care o poți câștiga la giveaway este unicat. Spiritul justițiar al lui Batman sau instinctul lui Catwoman? Poți intra în pielea lor purtând gecile realizate de Crotaline.

 

Cum le poți câștiga? Intră pe contul de Instagram: @iuliusmalliasi și află detaliile! Grăbește-te, concursul se va termina pe 18 septembrie 2020!

 

Înscrie-te în concurs și câștigă una dintre cele mai cool geci din oraș!