Zona de foodcourt și cafenelele din Iulius Mall Iași sunt deschise  

 

Dacă îți place să „călătorești” prin intermediul experiențelor culinare și să deguști preparate inedite din diverse colțuri ale lumii, vino să te bucuri, după o lungă perioadă de timp, de oferta bogată și atmosfera primitoare a restaurantelor și cafenelelor de la Iulius Mall Iași! Toate locațiile sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de siguranță!

 

Ți-a fost dor de o masă la restaurantul preferat alături de cei dragi? Te poți delecta din nou cu o cină specială sau cu o gustare delicioasă în restaurantele și cafenelele din Iulius Mall. Ai prilejul să descoperi bucătăria italiană, libaneză, mexicană, chinezească sau pe cea tradițională. Siguranța ta este pe primul loc și am implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

 

Iulius Mall Iași este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, unde prânzul e gustos și serile relaxante alături de prieteni. Astfel, restaurantele din foodcourt Iulius Mall te așteaptă cu meniuri ispititoare, indiferent dacă vrei să încerci deliciile de la Clătita Uriașă sau Panck’s, pizza de la Yumm, salate de la Salad Box sau mâncare mexicană de la Chido. Dacă ți-e poftă de mâncare tradițională, destinațiile tale sunt Mr. Pott și Ospățul Zeilor, pentru specialități din Italia fă o vizită La Piadina, noodles delicioși vei găsi la Noodle Pack, iar pentru bunătăți orientale vino la Mesopotamia sau Mado! Oferta este completată de KFC și McDonald’s. Cu deserturi te îmbie Cake Expert și Donuterie, iar pentru sucuri din fructe proaspete poți poposi la Ants and Bees.

 

Încarcă-te cu energie cu o cafea de la Tucano Coffee, Starbucks, La Corniche, Teo’s Café sau 5 to Go! Tot în aceste locații te așteaptă și gustări delicioase, pentru pauze dulci.

 

În continuare, te poți bucura de ultimele zile călduroase și pe terasa din fața Iulius Mall, unde experiențele gastronomice deosebite se îmbină perfect cu momentele de relaxare.