Tomac: Principala bătălie pentru PMP la alegerile locale şi la alegerile parlamentare trebuie să rămână crearea de locuri de muncă

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, la Vaslui că prioritatea partidului său va fi crearea de locuri de muncă, în condiţiile în care în perioada următoare ne vom confrunta cu o gravă criză economică.

Liderul PMP a spus că după alegerile locale în ţara noastră vor veni bani europeni care vor trebui atraşi în comunităţile locale şi a subliniat că din acest motiv, în fruntea localităţilor trebuie să vină oameni „deschişi la minte”.

„În următoarele luni, vin miliarde de euro spre România şi vor profita comunităţile care vor avea în fruntea lor oameni deschişi la minte, oameni capabili să discute cu oricine, pentru a aduce bani. Degeaba vorbeşte toată lumea şi promite. Dacă nu ai bani, nu ai nici drumuri, nu ai nici şcoli, nu ai nici locuri de muncă şi principala bătălie pentru PMP la alegerile locale şi la alegerile parlamentare trebuie să rămână crearea de locuri de muncă. Restul este poveste. (…) Va trebui să ne concentrăm pe priorităţi ce ţin de crearea de locuri de muncă”, a spus Tomac.

Preşedintele PMP le-a cerut membrilor de partid din judeţ „să se bată” pentru fiecare vot, indiferent de partidul cu care intră în competiţie, susţinând că la această dată PMP reprezintă al treilea partid ca forţă organizatorică, după PSD şi PNL.

„Noi vom fructifica voturile noastre extrem de inteligent a doua zi după alegeri, până atunci nu avem ce împărţi cu nimeni”, a menţionat Tomac. AGERPRES