Ponta anunță că Pro România va susține pe candidatul PSD Cristi Misăilă, pentru un nou mandat la primăria Focșani

Pro România îl va susţine la alegerile din 27 septembrie pe candidatul PSD, Cristi Misăilă, pentru un nou mandat la primăria municipiului, a declarat, joi, la Focşani, Victor Ponta.

„Deşi Pro România are proprii candidaţi în Vrancea, la Focşani nu aveam un candidat destul de bun să câştige primăria şi aveam de ales între a susţine un primar tânăr, pe care îl cunosc şi l-am apreciat în aceşti ani, şi de a-l susţine pe faimosul domn ministru Grindă. Alegerea a fost foarte simplă. Am spus că nu ne punem candidat, îl susţinem pe domnul primar. Cred că am făcut o alegere personală foarte bună. Ştiu că este o perioadă dificilă, că se bate cu un guvern întreg şi cu foarte mulţi bani băgaţi în joc, dar eu sunt convins că şi pe 27 seara petrecerea de câştig se va face la domnul primar Misăilă şi nu la domnul Grindă”, a spus Victor Ponta.

Acesta a precizat că Focşaniul este unul dintre puţinele oraşe din ţară unde Pro România nu are candidaţi pentru primărie, alături de Bistriţa, Prahova şi Buzău, iar în aceste localităţi Pro România susţine, împreună cu PSD, aceiaşi candidaţi.

Victor Ponta s-a aflat, joi, într-o scurtă vizită la Focşani, unde s-a întâlnit cu mai mulţi candidaţi ai Pro România din Vrancea. AGERPRES