Korodi Attila (UDMR): Va exista o altă abordare în conducerea oraşului, vrem ca oamenii să se simtă implicaţi în decizii

Primarul ales al municipiul Miercurea Ciuc, Korodi Attila (UDMR), a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va exista o altă abordare în conducerea oraşului, iar oamenii vor fi implicaţi în luarea deciziilor care-i privesc.

„Va exista o altă abordare în conducerea oraşului, vrem ca oamenii să se simtă implicaţi în decizii. Dacă deciziile noastre vizează oamenii în vârstă, să fie implicaţi ei, dacă au influenţă asupra vieţii de zi cu zi a tinerilor, atunci să fie implicaţi şi ei, dacă un întreprinzător, şi el, dacă vorbim de comunitatea românească, să fie implicată şi ea, toate deciziile noastre, să ştie grupurile vizate, că vor fi întrebate şi nu numai întrebate, ci şi implicate în decizia noastră, pentru că conducerea unui oraş nu trebuie să fie pripită şi nu trebuie să se întâmple pe lângă masa unui birou, ci trebuie să se întâmple prin dezbateri adecvate”, a precizat Korodi Attila.

El a mulţumit celor care au votat echipa UDMR şi a punctat faptul că mandatul primit înseamnă o responsabilitate foarte mare.

Primarul ales al municipiului Miercurea Ciuc a dat asigurări că va colabora cu reprezentanţii în Consiliul Local ai Partidului Civic Maghiar, Partidului Popular Maghiar din Transilvania şi Partidului Naţional Liberal, pentru ca deciziile să fie luate printr-o dezbatere largă.

„Noi suntem oameni care credem în colaborare şi deciziile pe care le vom lua, le vom lua şi colaborând cu ei, pentru că o decizie luată printr-o dezbatere mai largă, cu implicarea celor care sunt vizaţi şi cu implicarea tuturor din Consiliul Local, va aduce decizia noastră mai aproape către bine”, a mai arătat Korodi Attila.

Korodi Attila a fost ales cu aproape 73% dintre voturile exprimate duminică, la alegerile locale şi îi va succede în funcţie lui Raduly Robert Kalman, care a câştigat patru mandate consecutive de edil al oraşului Miercurea Ciuc. AGERPRES