Dr. Clo – Dispozitivul care îți ține familia în siguranță

În această perioadă, atenția noastră asupra sănătății crește deoarece ne dorim să depășim cu bine pandemia. Pe lângă măsurile clasice de igienă a mâinilor și pe lângă protecția oferită de măști, un spațiu steril ne ajută să eliminăm virusurile și bacteriile periculoase. Dr. Clo este dispozitivul revoluționar pentru igienizare și aer curat care aduce o abordare inovativă, sigură și eficientă a spațiilor și a aerului. Tehnologia patentată funcționează eficient, fără să utilizeze substanțe daunatoare pentru oameni sau animale, fără expunere la ingrediente cancerigene sau materiale toxice.

 

Ce este un dispozitiv Dr. Clo?

Produsele Dr. Clo sunt singurele produse coreene de acest tip aprobate de Ministerul Sănătății din Japonia și FDA (agenția SUA în domeniul medical ).

Cum funcționează dispozitivele Dr. Clo?

Tehnologia cu nano-filtru și formula dioxidului de clor asigură sterilizarea spațiilor și dezinfectarea acestora. Virusurile si bacteriile sunt eliminate în câteva secunde prin eliberarea lentă și constantă de dioxid de clor lichid. Acesta afectează stratul proteic al patogenilor și îi distruge instantaneu. Produsele Dr. Clo au înregistrat vânzări record în întreaga lume (peste 1,5 milioane dispozitive vândute), datorită eficienței lor. Sunt simplu de folosit, sunt sigure pentru întreaga familie și au o capacitatea de acoperire de 10 mp. Efectul de igienizare durează aproximativ de la 30 la 60 de zile, după care este indicat să îl înlocuiești cu unul nou. Vei remarca și aerul proaspăt și curat, fără să fie încărcat cu parfumuri chimice și fără să fie nevoie să apelezi la agenți de curățare și dezinfectare duri cum ar fi clorul. Acesta, alături de alte substanțe folosite pentru igiena casei, irită pielea și aparatul respirator, în timp ce parfumurile ambientale ascund mirosul neplăcut fără să elimine cauza.

Unde să folosești Dr. Clo?

Acest dispozitiv versatil și simplu de utilizat poate fi amplasat în locuri strategice precum livingul, cel mai intens folosit spațiu din casă. De asemenea, îl poți folosi în dormitor, unde ne relaxăm fără grija virusurilor, a microbilor sau a bacteriilor care se cuibăresc în saltea, perne și așternuturi. Debaralele unde ținem lucrurile la care umblăm mai rar sunt un mediu propice dezvoltării de mucegai și bacterii. Bucătăria, de asemenea, este un loc pe care ni-l dorim cât mai igienic. Aici ridică probleme în special frigiderul și spațiul de sub chiuvetă, unde se acumulează umezeală și resturi alimentare. Poți alege un stick Dr. Clo special pentru frigider și unul pentru bucătărie. Toaleta se va împrospăta imediat ce plasezi un dispozitiv Dr. Clo. De asemenea, dacă ai în casă un animăluț (sau mai multe), stick-ul Dr. Clo va reduce mirosul neplăcut din preajma litierei pentru pisici, de exemplu sau de lângă cușca hamsterului. De asemenea, te asiguri că nu inhalați bacterii și microbi pe care animalele le pot purta în blană. Nu în ultimul rând, Dr. Clo igienizează spațiul din mașină: grila de ventilație, covorașele mașinii, volanul, tapiţeria sau centura de siguranță sunt medii unde se pot ascunde virusuri și bacterii.

Alege să investești în siguranța și sănătatea familiei tale. Este cel mai simplu și mai frumos gest de apreciere pe care îl poți face în această perioadă. Cu precauție și grijă, totul va fi bine! (sursa: www.jurmned.ro)