Gabriela Firea va deschide lista PSD pe Capitală la Senat

Gabriela Firea a anunţat că va deschide lista PSD pe Bucureşti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, după cum a informat public şi liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu. „La alegerile din 27 septembrie, bucureştenii m-au votat într-un număr foarte mare. S-a vorbit patru ani despre faptul că aş fi un primar nelegitim pentru că am fost aleasă cu o prezenţă de 30 şi ceva la sută. Iată că avem un primar la fel de nelegitim ca şi mine, ales cu o mică diferenţă ca procent, tot cu 30 şi ceva la sută.Am obţinut un scor bun cu toate furturile lor la Primăria Capitalei şi la Consiliul General. Prin urmare, aşa cum a informat preşedintele partidului, voi deschide lista PSD de la Senatul României”, a afirmat Gabriela Firea vineri la sediul PSD.

Aceasta a precizat că a refuzat invitaţia liderului PSD Bacău Dragoş Benea de a deschide lista la Bacău pentru parlamentare.

„Merit locul pe care îl decid colegii mei. V-a spus domnul Ciolacu ce loc merit. Domnul preşedinte Ciolacu a dat deja un răspuns”, a completat Firea.

Marcel Ciolacu a anunţat luni că va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzău, iar Gabriela Firea va deschide lista la Senat a PSD.

Chestionat dacă Viorica Dăncilă se va regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”. El a adăugat că au fost discuţii ca pe listele PSD să nu se afle traseişti şi nici oameni cu probleme penale. (sursa: www.news.ro)