Bistriţa-Năsăud: Deputatul Daniel Suciu şi senatorul Ioan Deneş, sunt cei care vor deschide listele de candidaţi ale filialei judeţene pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Actualii parlamentari PSD de Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu şi senatorul Ioan Deneş, sunt cei care vor deschide listele de candidaţi ale filialei judeţene pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, în urma deciziilor luate de Biroul Politic Judeţean, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Fostul vicepremier şi fost ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, este primul pe lista de candidaţi ai PSD Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de către liderul TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Gruia Ivan, în prezent purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean.

La Senat, fostul ministrul al Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, candidează pentru un nou mandat, lista PSD fiind completată cu un cadru didactic universitar de educaţie fizică şi sport, Virgil Rus.

Actualul deputat de Bistriţa-Năsăud, Doina Pană, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României. AGERPRES