Breaking News

Peste 18 mii de măști au fost distribuite de voluntari de hramul Chișinăului

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. De Hramul orașului, Primăria municipiului Chișinău a antrenat circa 600 de voluntari în sectoarele capitalei, pentru respectarea măsurilor de protecție anti COVID-19, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Primăriei, voluntarii au fost echipați cu măști și dezinfectanți și au fost repartizați în parcuri, scuaruri, alei și în zonele verzi din sectoare. Aceștia au distribuit peste 18 mii de măști de protecție cetățenilor și oaspeților capitalei, care au participat la evenimentele desfășurate în aer liber.

Conform surse citate, cetățenii prezenți la activitățile cultural-artistice de hram au fost informați despre necesitatea respectării distanței sociale, obligativitatea purtării măștii de protecție și alte normele stabilite de autorități. De asemenea, pe perioada desfășurării evenimentelor din 14 octombrie au fost utilizați circa 600 de litri de dezinfectanți.

În anul curent, evenimentele consacrate sărbătorii Hramului orașului au fost desfășurate după un alt concept față de anii precedenți, cu distribuirea activităților în toate sectoarele capitalei, în vederea evitării aglomerărilor.

Sursă foto: Primăria capitalei