Surpriză uriașă pentru sneakerheads, la Iulius Mall Iași

 

De 20 de ani, Iulius Mall dă trendurile! Ești fan sneakerși? Dacă ajungi la Iulius Mall Iași, vei avea parte de o surpriză de proporții mari, la propriu: trei perechi de sneakerși uriași, pictați de grafferi talentați.

  

Cum ar arăta poza în care tu porți perechea ta preferată de sneakerși și stai lângă un model uriaș, din aceeași colecție, pictat de grafferi talentați? Poți afla la Iulius Mall Iași! Un Nike Air Force 1, un Converse și un Adidas Superstar țin loc de șevalet pentru artiștii grafferi: Silviu Luda și echipa Kaps Crew. Cei trei pictează în aer liber sneakerșii, iar curioșii care vor să vadă cum imaginația se întâlnește cu fashion-ul vor avea parte de un spectacol urban în parcarea laterală Iulius Mall Iași.

Tema pe care artiștii trebuie să o respecte este IULIUS 20, în contextul în care anul acesta Iulius Mall Iași sărbătorește 20 de ani de activitate. Dacă nu ajungi să îi vezi pe cei trei cum pictează live, stai liniștit! Sneakerșii vor fi expuși în Iulius Mall Iași, în trei locuri diferite, pentru toți cei care sunt sneakerhead.

 

Vino la Iulius Mall Iași, locul unde, de 20 de ani, fashion-ul întâlnește creativitatea și stilul urban!