Caravana Škoda ajunge în acest weekend în parcul Palas

Pasionații de mașini sunt așteptați, în acest weekend, în grădina Palas, unde va avea loc o expoziție de mașini marca Škoda. Vino să descoperi modelele tale favorite sau să faci un test drive!

 În acest weekend, în perioada 23 – 25 octombrie 2020, grădina Palas va găzdui a doua ediție a Caravanei Škoda. Pe lângă expoziția de mașini, vei avea parte de sesiuni de test driveconcursuri și premii, iar pentru cei mici se organizează activități captivante. Totodată, dacă intri pe pagina de Facebook Mega Auto – Skoda Iași, poți să te înscrii într-un concurs.

În cadrul Caravanei vei putea testa: noua Škoda OctaviaŠkoda Kodiaq SportlineŠkoda Kodiaq ScoutŠkoda Karoq SportlineŠkoda Kamiq, dar și alte modele îndrăgite. Toate mașinile sunt într-o diversitate de niveluri de echipare și motorizări. Mai mult, te vei putea informa și cu privire la opțiunile de finanțare potrivite bugetului tău. În cadrul evenimentului în aer liber, se vor respecta toate măsurile de siguranță. Caravana Škoda este organizată de Mega Auto, dealerul Škoda în Iași, cu sprijinul Porsche Finance Group România.

Vino în acest weekend în parcul Palas și descoperă modelul Škoda care ți se potrivește!