Descoperă MID SEASON SALE în magazinul Salamander din Iulius Mall Iași

 

Sezonul rece vine cu pași mici, dar siguri, iar tu trebuie să acorzi o mare atenție articolelor de încălțăminte, care te vor proteja de frig! La magazinul Salamander din Iulius Mall Iași ai reduceri de până la 40% la ghete și cizme, dar și la genți.

Vino în Iulius Mall și descoperă MID SEASON SALE, care a adus reduceri la produsele din colecția toamnă – iarnă de la Salamander! Cizme lungi sau scurte pe care le poți asorta cu o rochie, dar și cu o pereche de jeans trendy, ghete călduroase perfecte pentru o plimbare prin zăpadă sunt acum la super preț. Profită de oferta pe care ți-o propune Salamander și uită de grijile legate de frig! Totodată, pantofii eleganți sunt alegerea perfectă pentru zilele de toamnă, petrecute la birou sau pentru o plimbare cu cei dragi.

Gențile sunt un must have sezonul acesta, iar la Salamander prețurile sunt reduse cu până la 40%. Fie că preferi un articol mai mic pe care să îl asortezi cu cizmele sau o geantă mai încăpătoare, cu siguranță, le găsești la Salamander.

Pregătește-te de sezonul rece la magazinul Salamander din Iulius Mall Iași!