Iulius Mall Iași îți propune un Flash Deal pentru acest weekend

 

 

Cum ar fi să mergi la shopping, iar o parte din banii pe care îi dai pe sneakerși să îi primești înapoi? Da, ai citit bine! Iulius Mall Iași îți propune un super „Flash Deal” pe care nu trebuie să îl ratezi! Nu uita să treci să vezi și cele trei perechi de sneakerși gigant și să îți faci o poză cu ei!

 

Știm cât de mult îți place să faci shopping de aceea, de vineri, 13 noiembrie 2020, până duminică, 15 noiembrie, ți-am pregătit un super „Flash Deal”. Dacă vii în Iulius Mall, faci cumpărături de minimum 250 de lei și mergi cu bonurile la Centrul Info, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei! Regulamentul campaniei îl găsești pe www.iuliusmall.com/iasi.

 

Toamna trebuie să acorzi o atenție sporită ținutelor tale de aceea, vei găsi în magazine colecțiile acestui sezon, dar și multe alte piese vestimentare potrivite stilului tău. Fie că vrei să îți asortezi sneakerșii preferați cu o rochie lungă și călduroasă sau cu o pereche de jeans de un albastru pastelat, cu siguranță le vei găsi pe ambele în magazinele din Iulius Mall Iași.

 

În Iulius Mall te așteaptă și cele trei perechi de sneakerși uriași. Nike Air Force 1 este la etajul 1, în piațeta Koton, poți face poză cu gigantul Converse, care se află tot la etajul 1, în piațeta Horn, iar Adidas-ul Superstar este la parterul Iulius Mall, în zona Starbucks. Dacă nu ți-ai mai schimbat poza de profil de pe Facebook, acum este momentul tău! Vino să vezi cum s-au descurcat grafferii în realizarea desenelor de pe cele trei „șevalete” nonconformiste.

 

Grăbește-te să prinzi promoția Flash Deal din Iulius Mall Iași!