Cadoul ideal? Îl găsești la Iulius Mall Iași!

 

Dacă dorești să găsești un cadou potrivit pentru cei dragi, nu trebuie să cutreieri tot orașul. Vino la Iulius Mall și descoperă oferta bogată a magazinelor, unde vei putea găsi, cu siguranță, surpriza cu care să impresionezi.

Eleganța și rafinamentul bijuteriilor și a accesoriilor prețioase din locațiile de profil te vor cuceri. Alege piesele potrivite pentru povestea ta din Sabrini, Desiree Jewellery sau Levi Jewelry.

Dacă ești în căutarea unei cărți, a unor jocuri sau a unor decorațiuni tematice dichisite pe care să le dăruiești, trebuie să mergi la Librarium, Cador și Color! Cele trei magazine au o largă gamă de produse care pot fi oferite drept cadouri de Crăciun.

Pentru doamne și domnișoare, darurile perfecte pot fi găsite la Marionnaud, unde există o gamă variată de parfumuri și seturi de îngrijire personală atent ambalate, la prețuri speciale. Iubitoarele de make-up pot fi surprinse cu produse de machiaj profesionale din magazinele Cupio, The Makeup Shop și Radiant Professional Make-up.

Dacă tot nu te-ai decis cu privire la darul perfect, optează pentru cecurile cadou Iulius Mall, pe care le poți achiziționa de la Centrul Info. Acestea sunt în valoare de 50 și 100 de lei și pot fi folosite în zeci de locații din Iulius Mall.

Pornește în căutarea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi la Iulius Mall!