Campania „Ajutoarele lui Moș Crăciun din Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași”

 

 

Odată cu începutul sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă, avem bucuria de a vă anunța debutul Campaniei „Ajutoarele lui Moș Crăciun din Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași” care presupune acordarea unui discount universal de 10 % la orice achiziție făcută în orice librărie din rețeaua SEDCOM LIBRIS din Iași până pe 31 decembrie 2020 inclusiv.

 

Conform Regulamentului Campaniei disponibil în librării, se acordă o reducere de 10 % la orice produs achiziționat din Librăriile SEDCOM LIBRIS indiferent de valoarea acestuia și de numărul achizițiilor efectuate în această perioadă, fie că este vorba despre cărți pentru copii sau pentru adulți, de produse de birotică și papetărie, ornamente de brad, materiale didactice, jocuri sau jucării etc.

 

Librăriile SEDCOM LIBRIS din Iași în care se aplică Campania „Ajutoarele lui Moș Crăciun din Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași” sunt: Librăria JUNIMEA din Piața Unirii nr. 4; CASA CĂRȚII din Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 57; Librăria MARIN PREDA din Piața Voievozilor nr. 26, bl. C4; Librăria SEDCOM LIBRIS din Șoseaua Moara de Foc nr. 4; Librăria SEDCOM LIBRIS din Șoseaua Națională nr. 57, Bl. A1; Librăria SEDCOM LIBRIS din
Bulevardul Socola nr.16; Librăria SEDCOM LIBRIS din Strada Gării nr. 16-18, bl. L 23-24; Librăria SEDCOM LIBRIS din Str. Gălății nr. 4; Librăria ESCULAP din Bulevardul Independenței nr. 22, bl. Y1 – Y2; Librăria SEDCOM LIBRIS din Strada Vasile Lupu nr. 83, bl. D1; Librăria SEDCOM LIBRIS din Pașcani, Strada Moldovei nr. 4, bl. Moldova.