O excursie la ski și sute de premii instant, la Iulius Mall Iași

 

Mission completed: „Christmas UNcanceled”, la Iulius Mall Iași. Vino să descoperi colecțiile de iarnă de la magazinele tale preferate, câștigă premii instant și te înscrii automat în marea extragere pentru un sejur la ski, în valoare de 1.000 de euro!

 Long time, no gifts? Super campania „Christmas UNcanceled” a început la Iulius Mall Iași, iar tu primești zilnic, până pe 24 decembrie 2020, 150 de premii instant. După ce ai probat perechea de jeans care se asortează cu bluza trendy din magazinul tău preferat și după ce ai asortat ținuta și cu o pereche sneakerși, vino cu bonurile, în valoare de minimum 150 de lei, la Centrul Info! CEC-uri cadou, sesiuni de înfrumusețare, măști de protecție, produse pentru îngrijirea pielii, băuturi răcoritoare și multe alte surprize te așteaptă în Iulius Mall Iași.

Cadourile nu se termină aici! Pentru că știm că îți plac vacanțele, după ce îți iei premiul instant, ești înscris automat și în marea tombolă. Cum anul acesta nu ai putut să mergi în excursia mult dorită, Iulius Mall Iași te trimite într-un sejur la ski. Premiul este în valoare de 1.000 de euro și este oferit sub formă de voucher la Atlantic Turism! Norocosul care va merge într-o vacanță plină de zăpadă și distracție va fi extras joi, 24 decembrie, la ora 12.00, prin tragere la sorți.

Nu contează unde ești, magia Crăciunului rămâne aceeași, iar împlinirea pe care o simți atunci când oferi cadouri celor dragi este incomparabilă. De aceea, la Iulius Mall Iași, Crăciunul nu s-a „anulat”. Dimpotrivă, vibe-ul sărbătorilor a pătruns în toate magazinele tale favorite. Partenerii campaniei sunt Coca-Cola și Vodafone. Află mai multe despre „Christmas UNcanceled” consultând regulamentul pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Vino să alegi cele mai cool cadouri, iar Iulius Mall Iași te premiază!