Trei restaurante din Iulius Mall Iași îți propun o incursiune culinară prin Italia, Japonia și Rusia

 

 

Arome îmbietoare, preparate proaspete și gust desăvârșit sunt doar câteva dintre ingredientele care îți vor face ziua mai bună. Iulius Mall Iași îți aduce o bucățică din savorile mapamondului chiar în foodcourt, unde s-au inaugurat trei restaurante: Rigatoni Pasta Bar, Matryoska și SushiVo.

 

Dacă ești un fan al bunătăților italienești, atunci trebuie să treci pe la Rigatoni Pasta Bar, unde pastele sunt preparate în bucătăria proprie, cu făină de grâu dur și cu gălbenuş de ou. Fie că preferi tagliatelle carbonara, rigatoni bolognese, fusilli ori ghnocchi all’amatriciana sau orice combinație de paste și sosuri, la Rigatoni Pasta Bar descoperi savoarea autentică italiană. Tot aici găsești și cinci feluri de risotto: Alla Parmigiana, Con Funghi, Frutti di Mare, Primavera şi Con Pollo e Gorgonzola.

La Matryoska savurezi preparate tradiționale din Rusia, gătite după rețete tradiționale, cu ingrediente proaspete, atent selecționate. Pe lângă zeama de pui, gustoasa soleankă și supă de mazăre, încearcă și apetisanta Bujenină din carne de porc, explozia de arome din Dorojnik cu brânză, varză murată sau cartofi și ciuperci, dar și alte preparate tradiționale rusești. Nu uita să te îndulcești cu o felie din cremosul tort Smetannik, o prăjitură cu brânză sau delicioasa Cușma lui Guguță!

SushiVo îți propune un meniu cu specific japonez, diversificat ce cuprinde rulouri de orez cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, caracatiță, icre tobico, avocado, cremă de brânză, dar și alte bunătăți japoneze. Dacă îți place să experimentezi gusturi noi, încearcă o porție de Chicken fried rice sau una de Shrimp fried rice, iar dacă vrei ceva simplu și totodată gustos, încearcă unul dintre tipurile de noodles pe care ți le propune SushiVo!

După ce termini sesiunea de shopping, ne vedem în foodcourt, la Iulius Mall Iași!