Porto Gallo aduce adevăratele arome portugheze la Iulius Mall Iași!

 

Gustul tradițional al bunătăților portugheze este și mai aproape de tine. De curând, în partea laterală a Iulius Mall Iași, în proximitatea magazinului Altex, s-a inaugurat Porto Gallo. Descoperă foodtruck-ul unde sunt preparate faimoasele rețete portugheze!

 Porto Gallo îți propune o delicatesă culinară specială, preparată după rețetele culese tocmai din inima Montrealului: puiul rotisat pe cărbuni. Lăsat la marinat 48 de ore, făcut pe jar și dat prin sos Piri-Piri, puiul are un conținut scăzut de grăsimi și un gust desăvârșit. Alege unul dintre meniurile cu pui rotisat pe cărbuni, garnitură și sos Piri-Piri!

Știai că Porto Gallo este singurul restaurant din România care prepară faimosul Poutine? Cartofii pai perfect prăjiți, brânza pufoasă, bucățelele fragede de pui la jar și sosul special dau un gust intens porției tale de Poutine. Preparatul este gătit întocmai după rețeta originală din Quebec, Canada, pentru ca tu să te bucuri de un moment de răsfăț. În meniu mai găsești și Rollito, cartofi copți, orez sau salată.

Vino la foodtruck-ul Porto Gallo, de la Iulius Mall Iași, și lasă-te purtat de aromele portugheze!