Orchestra de Cameră Radio,concert live, fără public în sală, dedicat integral lui Mozart

Orchestra de Cameră Radio, dirijată de Tiberiu Soare, va susţine miercuri, de la ora 19,00, un concert live, fără public în sală, dedicat integral lui Mozart.

„După o „tăcere” lăsată peste Sala Radio din motive pandemice, muzica revine pe scena bucureşteană în 2021, în primul concert transmis în direct (LIVE) – fără public în sală. Miercuri, 27 ianuarie (19,00), apreciatul dirijor Tiberiu Soare se va afla la pupitrul Orchestrei de Cameră Radio, într-un frumos concert dedicat integral lui Mozart, de la a cărui naştere se împlinesc, chiar în ziua concertului, 265 de ani. Primele sale creaţii datează de la vârsta de 5 ani şi în doar 35 de ani de viaţă genialul Amadeus a compus peste 600 de lucrări în aproape toate genurile muzicale ale timpului, dintre care 27 de concerte de pian!”, informează Radio România, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Evenimentul va putea fi urmărit pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, în streaming live pe Internet şi pe pagina oficială de Facebook a Orchestrelor şi Corurilor Radio şi pe cea a postului Radio România Muzical. AGERPRES